Welkom bij The Media Wing

We are passionate about our work and inspired by our team

Ons verhaal

The Media Wing is een all-round multimediabedrijf gespecialiseerd in het maken van website’s, logo’s, huisstijlen, content, kassasystemen en het uitvoeren van online marketing voor startende ondernemers maar ook voor het MKB.

Sinds 2016 zijn wij bezig met het analyseren over wat de wensen van zowel beginnende als al lang bestaande ondernemingen precies zijn. Uit een KvK onderzoek van 2019 blijkt dat een groot gedeelte ondernemers de vele kansen die de digitale wereld te bieden heeft vaak niet benutten, terwijl dit op lange termijn wel positieve invloed uitoefent op de financiële groei van het bedrijf. De primaire reden hiervan is dat de ondernemer hier vaak weinig tijd voor over houdt en ze vaak niet weten waar ze moeten beginnen. Dit is waar wij jouw kantoor komen binnenvallen.

Onze Missie

Wij zijn hier om de volledige branding van bedrijven neer te zetten zonder dat de ondernemer zich maar ergens zorgen over hoeft te maken. Wij zijn van mening dat het beter is om samen te werken met een enkele partij voor uw mediadiensten. Qua communicatie begrijpen wij dat het soms een last kan zijn om een dozijn aan contactpersonen te hebben voor elke soort multimedia aspect.

Daarbij vinden wij het niet alleen belangrijk om het makkelijker voor je te maken, maar ook om de resultaten bij te houden van de groei van uw onderneming. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar jouw website of social media campagne om te kijken naar verbeteringen om de uiteindelijke conversie te verhogen. Wij zijn niet alleen tevreden als u tevreden bent over het eindproduct zelf, maar pas als dit ook impact heeft op de groei van uw bedrijf.

Wij staan voor M.E.E.R

Ontvang een offerte

  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en het Google
  Privacy Beleid en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

  Hulp nodig? Neem dan contact op

  • Binnen 2 uur reactie

  • Volledig vrijblijvend

  • Overzicht van diensten en tarieven

  • Inclusief gratis kennismakingsgesprek

  • Telefonisch, per mail of op locatie